Acasă / Magazin / Evamar Clean / Manusi, bonete, protectori incaltaminte / Mănuși de unică folosință din nitril, albastre

Caserolă unică folosință hamburger, din polistiren expandat
Incepand de la 107.10 lei - TVA INCLUS

Acoperitori de unică folosință, pentru pantofi, albaștri
12.57 lei - TVA INCLUS
Mănuși de unică folosință din nitril, albastre
Incepand de la 36.65 lei - TVA INCLUS
Dimensiuni |
9.2 x 6.4 x 14 cm-XL ,L ,M ,S |
---|---|
Bucati / set |
100 buc/set |
Culoare |
albastru |
Material |
nitril |
Domeniu activitate |
brutarii si patiserii ,cafenele si bistro ,covrigarii si patiserii ,delivery ,farmacii ,hoteluri si pensiuni ,pizzerii si fast-food-uri ,restaurant ,street food |
Categorii asociate: | Evamar Clean / Manusi, bonete, protectori incaltaminte / Promotii |

Cod produs: Nu se aplică
SKU:
Nu se aplică
Categorii: Evamar Clean, Manusi, bonete, protectori incaltaminte, Promotii

Transport Gratuit
de la 500 lei

Retur Garantat
in 14 zile

Livrare Rapida
1-3 zile

Plata online
cu cardul
Descriere
Mănuși de unică folosință din nitril, albastre - Descriere
Mănuși din nitril, albastre, de unică folosință, ambidextre.
Mănușile din nitril, albastre, de unică folosință sunt nepudrate, fiind folosite pentru protecție și examinare.
Mărimi disponibile : S, M, L și XL.
Mănușile din nitril, albastre, de unică folosință se pot folosi în restaurante, fast-food, cafenele, magazine, supermarket-uri, spitale, clinici, laboratoare.
Recenzii (0)
Fii primul care adaugi o recenzie la „Mănuși de unică folosință din nitril, albastre” Anulează răspunsul
Mănuși de unică folosință din nitril, albastre - Evamar Clean din gama Evamar!
Mănuși de unică folosință din nitril, albastre - Produse vizualizate recent
Produse similare

Selectează opțiunile
Acest produs are mai multe variații. Opțiunile pot fi alese în pagina produsului.
Articole care te-ar putea interesa
27
iun.
Descoperă cum se formează biofilmul bacterian 🧫 și de ce reprezintă un pericol major pentru siguranța alimentară în HoReCa!🦠 Biofil...
10
iun.
Ce este ISO 22000
Află cum standardul ISO 22000 🥗 garantează siguranța alimentară de la producție la consum și ce beneficii aduce companiilor din domeniu...
11
apr.
Ambalajele din carton: avantaje și dezavantaje
Descoperă, în acest ghid practic, principalele beneficii dar și limitările pe care le au ambalajele din carton, accesorii esențiale pen...
11
apr.
Ce reguli de igienă trebuie respectate în bucătăria unui restaurant
Descoperă cele mai importante reguli de igienă ce trebuie respectate în bucătăria unui restaurant pentru îndeplinirea normelor de sigur...
10
apr.
Ce reprezintă metoda FIFO și cum se aplică aceasta în industria HoReCa?🍴
Gestionarea eficientă a stocurilor este esențială în industria HoReCa – iar metoda FIFO este soluția perfectă! Descoperă cum te ajută s...
10
apr.
Ce este colectarea selectivă în HoReCa și cum se realizează corect
Industria HoReCa (hoteluri, restaurante, cafenele) generează o cantitate semnificativă de deșeuri, ceea ce impune adoptarea unor măsuri...
13
ian.
Definiția conceptului HACCP în contextul prevenirii contaminării încrucișate
Siguranța alimentară în cadrul afacerii tale poate fi asigurată prin sistemul HACCP ✅ - creat special pentru a preveni contaminarea înc...
05
nov.
Contaminare încrucișată – implicații, cauze, riscuri și soluții de prevenire
Un subiect care merită o atenție sporită este alimentația, mai ales având în vedere că în fiecare zi se consumă o varietate de produse ...
11
oct.
Risipa alimentară în domeniul HoReCa – ghid util pentru combaterea acesteia
În România, la fel ca în multe alte țări, risipa alimentară reprezintă o problemă tot mai accentuată, atât la nivel individual, cât și ...
28
sept.
Siguranța alimentelor – informații utile, sfaturi și recomandări în prevenirea contaminării
Alimentele sunt indispensabile pentru viața de zi cu zi a fiecărui individ, acestea oferind energia și nutrienții necesari pentru menți...
26
feb.
Gogoșeria ca afacere – de la un business tradițional la unul modern
Dulciurile au fost și rămân unele dintre cele mai consumate produse în rândul copiilor și adulților. Dintre toate, cele artizanale sau ...
20
dec.
Plan de afacere pentru patiserie – cum creezi un brand în domeniul alimentar
Numărul afacerilor din domeniul HoReCa este în creștere din mai multe motive, printre care existența cererii în rândul clienților, dar ...
Mănuși de unică folosință din nitril, albastre - Recenzii
Nu există recenzii până acum.