29 dec. Ambalaje Ambalaje de catering pentru mâncare – Accesorii utile pentru livrarea mâncării acasă sau la firmă decembrie 16, 2022 De Iulia Dragomir 0 comentarii Serviciile de catering au luat amploare în ultima vreme, iar acest lucru a determinat mulți români să se gândească serios la deschidere...Citeste mai mult...
16 dec. Ambalaje Simbolurile de pe ambalaje – Elemente ce sintetizează cele mai importante detalii ce trebuie știute ianuarie 3, 2023 De Iulia Dragomir 0 comentarii Procesul de reciclare în România este în stagnare în ultimii ani, iar acest lucru nu este deloc de bun augur pentru oamenii care vor să...Citeste mai mult...
19 nov. Ambalaje Tipuri de ambalaje alimentare horeca – Produse necesare în orice afacere din industria ospitalității noiembrie 19, 2022 De Bogdan 0 comentarii Odată cu avansarea tehnologiei, antreprenorii și managerii companiilor care furnizează servicii alimentare, dar și persoanele cu respon...Citeste mai mult...
12 oct. Protectia mediului Cum să fii sustenabil într-o eră pe repede înainte? octombrie 13, 2022 De Iulia Dragomir 0 comentarii Cuvântul „sustenabilitate” este din ce în ce mai întâlnit în ultima perioadă, însă știm exact ce este sustenabilitatea? Sustenabilit...Citeste mai mult...
16 sept. Protectia mediului Protejarea mediului înconjurător – Prioritatea numărul 1 în viața tuturor oamenilor septembrie 16, 2022 De Iulia Dragomir 0 comentarii Tot mai multe acțiuni sunt întreprinse în ultima vreme în vederea salvării planetei, nu doar de către mișcarea ecologistă, ci...Citeste mai mult...
05 aug. Ambalaje Ambalajele pentru produsele alimentare – Buna prezentare a produselor comercializate august 5, 2022 De Iulia Dragomir 0 comentarii În societatea modernă ambalajele pentru produsele alimentare sunt necesare și nimeni nu-și mai poate concepe existența fără ele. Uneori...Citeste mai mult...
21 iul. Protectia mediului În ce constă biodegradarea – Despre proces și tipurile de materiale biodegradabile iulie 22, 2022 De Iulia Dragomir 0 comentarii Biodegradarea constă în degradarea la nivel molecular a substanțelor organice sub acțiunea microorganismelor aerobe sau anaerobe. Acest...Citeste mai mult...