Acasă / Magazin / Boluri de unica folosinta / Boluri supa de unica folosinta / Bol supă unică folosință cu capac, din carton, alb

Caserolă dreptunghiulară, 2 compartimente, din trestie
138.33 lei Prețul inițial a fost: 138.33 lei.51.17 leiPrețul curent este: 51.17 lei. - TVA INCLUS

Cutie tortilla, din carton natur
46.41 lei - TVA INCLUS
Bol supă unică folosință cu capac, din carton, alb
54.74 lei Prețul inițial a fost: 54.74 lei.32.13 leiPrețul curent este: 32.13 lei. - TVA INCLUS
0.27 lei/bucată – preț fără TVA
27 lei/set – preț fără TVA
Dimensiuni |
460 ml |
---|---|
Material |
carton ,plastic |
Culoare |
alb |
Bucati / set |
100 buc/set |
Domeniu activitate |
delivery ,hoteluri si pensiuni ,pizzerii si fast-food-uri ,restaurant ,street food |
Categorii asociate: | Boluri de unica folosinta / Boluri supa de unica folosinta / Promotii |
Stoc epuizat
Receive in-stock notifications for this.

Cod produs: BS16ACP
SKU:
BS16ACP
Categorii: Boluri de unica folosinta, Boluri supa de unica folosinta, Promotii
Etichetă: Sigur pentru produsele alimentare

Transport Gratuit
de la 500 lei

Retur Garantat
in 14 zile

Livrare Rapida
1-3 zile

Plata online
cu cardul
Descriere
Bol supă unică folosință cu capac, din carton, alb - Descriere
Boluri pentru supă cu capac, din carton, alb.
Bolurile pentru supă cu capac, din carton, albe, sunt ambalate în set de 100 de bucăți.
Bolurile pentru supă cu capac, din carton, albe au volum de 480 ml.
Sunt ideale pentru transportul supelor, al ciorbelor, dar și al altor mâncăruri cu sos.
Bol supă unică folosință cu capac, din carton, alb - Boluri de unica folosinta din gama Evamar!
Bol supă unică folosință cu capac, din carton, alb - Produse vizualizate recent
Produse similare
-35%

Selectează opțiunile
Acest produs are mai multe variații. Opțiunile pot fi alese în pagina produsului.
-25%

Selectează opțiunile
Acest produs are mai multe variații. Opțiunile pot fi alese în pagina produsului.

Selectează opțiunile
Acest produs are mai multe variații. Opțiunile pot fi alese în pagina produsului.
-16%

Selectează opțiunile
Acest produs are mai multe variații. Opțiunile pot fi alese în pagina produsului.

Selectează opțiunile
Acest produs are mai multe variații. Opțiunile pot fi alese în pagina produsului.
Articole care te-ar putea interesa
11
apr.
Descoperă, în acest ghid practic, principalele beneficii dar și limitările pe care le au ambalajele din carton, accesorii esențiale pen...
11
apr.
Ce reguli de igienă trebuie respectate în bucătăria unui restaurant
Descoperă cele mai importante reguli de igienă ce trebuie respectate în bucătăria unui restaurant pentru îndeplinirea normelor de sigur...
10
apr.
Ce reprezintă metoda FIFO și cum se aplică aceasta în industria HoReCa?🍴
Gestionarea eficientă a stocurilor este esențială în industria HoReCa – iar metoda FIFO este soluția perfectă! Descoperă cum te ajută s...
10
apr.
Ce este colectarea selectivă în HoReCa și cum se realizează corect
Industria HoReCa (hoteluri, restaurante, cafenele) generează o cantitate semnificativă de deșeuri, ceea ce impune adoptarea unor măsuri...
13
ian.
Definiția conceptului HACCP în contextul prevenirii contaminării încrucișate
Siguranța alimentară în cadrul afacerii tale poate fi asigurată prin sistemul HACCP ✅ - creat special pentru a preveni contaminarea înc...
05
nov.
Contaminare încrucișată – implicații, cauze, riscuri și soluții de prevenire
Un subiect care merită o atenție sporită este alimentația, mai ales având în vedere că în fiecare zi se consumă o varietate de produse ...
11
oct.
Risipa alimentară în domeniul HoReCa – ghid util pentru combaterea acesteia
În România, la fel ca în multe alte țări, risipa alimentară reprezintă o problemă tot mai accentuată, atât la nivel individual, cât și ...
28
sept.
Siguranța alimentelor – informații utile, sfaturi și recomandări în prevenirea contaminării
Alimentele sunt indispensabile pentru viața de zi cu zi a fiecărui individ, acestea oferind energia și nutrienții necesari pentru menți...
26
feb.
Gogoșeria ca afacere – de la un business tradițional la unul modern
Dulciurile au fost și rămân unele dintre cele mai consumate produse în rândul copiilor și adulților. Dintre toate, cele artizanale sau ...
20
dec.
Plan de afacere pentru patiserie – cum creezi un brand în domeniul alimentar
Numărul afacerilor din domeniul HoReCa este în creștere din mai multe motive, printre care existența cererii în rândul clienților, dar ...
06
nov.
Plan de afaceri al unei cofetării – Transformarea unei pasiuni într-o activitate profitabilă
Românii sunt mari iubitori de dulciuri consumate la ocazii speciale (zile de naștere, botez, nuntă, petreceri corporate etc.) sau zi de...
28
sept.
Plan de afaceri pentru pizzerie – Sfaturi pentru amenajarea unei pizzerii de succes
Organizarea unei afaceri de tip pizzerie este o oportunitate reală de dezvoltare a unui business de succes în condițiile în care indust...